17.3.07

L, 347. päev: vihm

Parandan oma kursuse kodutöid ja mõlgutan, millal peaks tegema pausi ja uisutama minema, sest asfalt on kenasti kuiv. Aga ei viitsi ning kui vaim lõpuks valmis saab, siis sajab vihma ning uisutamine jääb ära.

Õhtul vaatan tv.ee vahendusel saate "Eesti otsib superstaari" mõlemat seni eetris olnud osa ja naeran nii, et tatt tilgub põrandale. Naabrid õnneks ei tule ust maha murdma, et mis mul viga. Teise õnnetuse üle ei ole ilus naerda, aga haleda edevuse üle – miks mitte!

Ei ole me laulurahvas enam ühti. Vanasti, kui viisipidav rahvas laulis koorides, mängisid viisipidamatud pasunakooris, mitte ei trüginud telesaadetesse, mille nad algul suure suuga lubavad kinni panna, aga siiski haledalt välja saadetakse. Umbes kaks aastat tagasi ilkusin ma oma tollases blogis sama saate Soome versiooni üle, et kui Teise maailmasõja oleks võitnud Saksamaa, oleks selle saate pealkiri kindlasti "Untermenschen von Finnland". Aga soome noored laulsid siiski paremini kui Eesti noored; küllap siin on oma osa ka selles, et soomlasi on viis korda rohkem kui eestlasi, püramiid on suurem ja tipp teravam. Mõni osaline vajaks ravi, aga enamikul ei mahu edevus lihtsalt vaka alla ära. Hoia ja keela!

No comments: