12.8.10

N, 1358. päev: neljapäev

Postkontoris raamatu- ja plaadipaki järel.

Saan teada, et Inglise kuningal Henry VIII-l olnud hallpapagoi, kes peremehe vette kukkumise peale pistis karjuma: „Help! I am drowning!” ja et Theodor Rooseveldil olnud hüatsintaara.

Lightroomis olid seni digipildid aastani 2005 ja seejärel aastast 2008 edasi. Vahepealset kolme aastat mitte, nii et mälus on, et oh, ma ju millalgi käisin siin või seal, aga hakkan pilte otsima – ei leia! Otsi kasvõi kuupäeva järgi siit blogist, kui meeles on, mismoodi tookord kohanime väänasin. (Krt, peab ikka soome kolleegilt „Esto-Europa” tagasi küsima, see on olnud tema käes juba umbes neli aastat.)

Ostan Kirikmäe prismast uued kõrvaklapid (juhtmeta – vanasti sai telefonikõnede ajal mööda korterit liikuda, aga praegu ole skaipimise ajal arvuti külge aheldatud; viimane tilk oli juhtme taha jäänud joogi ümbertõmbamine 1. skp). Vastuse saab ka prisma boonuspunktide küsimus, sest müüja täheldab, et mul on punkte kole palju (käin seal umbes kaks korda nädalas, neid on kogunenud septembrist saadik ja juba tervelt kõrvaklappide poole hinna eest. Pakub, et äkki arvestame hinnast maha. No las arvestab.

Uued klapid ent tahavad enne kasutamist laadida, nii et neid kohe kasutada ei saa.

Filmiõhtu jätkub eile alustatud filmiga Jaws: The Revenge ja siis filmiga Jaws III. Ma olin esimese esti arvanud sarja II osaks (tegelikult on IV osa). Kuigi jah väga tobe, on see siiski kriipsu võrra parem kui Jaws III. Pahad saavad oma teenitud või teenimata palga ning head tumeda nahavärviga inimest natuke nätsutatakse, aga tal pole pärast viga midagi.

No comments: