13.3.10

L, 1239. päev: nahkhiir

Lahked inimesed ongi pannud YouTube'i Eesti Laulu 2010 vaheklipid, kus Märt Avandi ja Ott Sepp pigem surevad, kui pääsevad Eurovisioonile.

Tegelen terve päeva õppetööga, parandan kodutöid, juhendan lõputööd.

Õhtul on 8 kraadi sooja ja lendab nahkhiir. Täitsa kindlalt lendab: panen päikseloojangul akna vahele kohisema nahkhiireanduri, mis seitsme paiku hakkabki plõgisema. Nii et kevad tuleb!

Sel ajal tegelen ise peenmehaanikaga, avades päevinäinud käekella Casio F-77W (kasutusel pikemate vaheaegadeta maist 1991 jaanuarini 2009), mis ikka käib, ja istutades selle sisu ümber uude korpusse (Casio F-91W). Tõsi on mu oletus, et uuem kell on vana edasiarendus ja vana sisu mahub täpselt uude pesasse ning nupud on õiges kohas. Mahubki, ongi ning nupud liiguvad nüüd ilma jõulise litsumiseta; seega on tõeks saanud 18.2. nähtud uni, kus sama tegin. Vana kella tagakaane tihend on lõplikult kõvastunud ja lagunenud (viimati patarei vahetamisel nii viis aastat tagasi oli veel olemas ja püsis ühes tükis). Jätan külge ka uue plastrihma, mis on esialgu pehme ja puhas, aga eks peagi ole vaja vahetada asemele hingav nahkrihm.

Vana kell oli riiuli peal õigeks panemata aasta ja kaks kuud ning oli ette läinud 3 minutit 19 sekundit, st keskmiselt 0,47 s päevas, mis oli sama ka muiste.

Teen teoreetilisi ettevalmistusi homseks matkaks loomaparki.

2 comments:

Linda Järve said...

Muide, kui on huvi, siis Blogger in Draftis saab nüüd teha nii blogi lehekülgi (kuni kümme) kui ka päris huvitavaid ja ilusaid uusi kujundusi Layout Designeriga (mituteist põhja pluss värvikombinatsioonid).

AV said...

Tänan teatamast; ma olen praeguse kujundusega üsna rahul! ☺