9.3.10

T, 1235. päev: kevad on kaugel ja küllap tuleb jälle teisiti

Kontoris heljub lõhn, mis meenutab lagunevat taimset materjali. Et seda, näiteks kompostihunnikut, ei paista, oletan, et keegi on kasutusele võtnud uue agressiivse lõhnaõli. Sic transit gloria mundi.

Rõõmsama noodi toob spämm, millest saan teada, et ilmunud on Silent Hunter V. Mäletan neid muistseid aegu, kui ilmus Silent Hunter II (algupärast Silent Hunter-it olen näinud versioonis Silent Hunter: The Commander's Edition, see oli pisut ebarealistlik) ja seal sai Scapa Flow' osast läbi ainult õppust võttes, kuidas sellega sai päriselt hakkama Günther Prien (läbida tuli kitsas valveta väin saarestiku idaosas).

Kas Eesti lehed ikka on kirjutanud, et 4. skp juhtus suur õnnetus Kundas, kus templis jagatava nänni pärast tambiti 63 inimest surnuks? Vast elu24.ee ikka kirjutas, nii naljakas ju, kui Eesti kohanimesid on mujalgi olemas. Paide on näiteks olemas ka Senegalis. Narva on olemas nii Kanadas kui ka kahes kohas Siberis ning Amuuri lahe soppi nimega Narva laht suubub koguni teine Narva jõgi.

No comments: