3.6.12

P, 1936. päev: saladused lahenevad

Mitu nädalat plaanitud jalgrattamatka plaanimine oli jõudnud eile välja juba selleni, et selgitasin, kuidas saab kohale ja ära teetööde ning finišeeruva velotuuri kiuste, aga järele jäi vaatamata ilmateade. Eile säras päike, täna pahiseb tugev vihm, mis jääb järele (st tibutama) alles nii nelja paiku.

Sellest, mis meil toimub rõdul, panin Feispukki pildiallkirjaks Tit madness. Sageli käivad linnud parvekaupa (pesakond-paar sinitihaseid ja teine varblasi).

ETV uudistesaades näidatu paneb aimama, miks sai Eurovisionil Eesti laul nii palju punkte Prantsusmaalt: samal ajal toimus Prantsusmaal Cannes’i filmifestival, kus juhtumisi oli kakssada Eesti filmitööstuse esindajat.

Üritan rõduülesvõtteid muundada MOV-vormingust millekski, mida seedib plaadimängija. Ega ikka ei suuda.

Ja, tänan küsimast, minu enda seedimine on kah parem. Käisime eile apteegis, läksin kohe saksa keelele ja sain paki kapslitega, à 5 mrd L. acidophilus. Mul oli siiakanti asumisel kaasas imeline seedehäirete kõrvaldamise rohi Lacto-7, aga kui see kaks aastat üle parima ende veel toimis, siis praegu viis aastat üle enam mitte.

No comments: