7.2.08

N, 612. päev: oi imeta või imeta

Mind on määratud osalema koosolekul, kuhu on planeeritud terve päev. See toimub linna teises otsas haldusosakonnas. Korterist küll ainult 3 km (muidu tööle on umbes 8 km), aga vahepeal on põllud, kiirtee ja kõnniteeta maantee (ja kuigi linnapiirides, on see ikka kohe nii maantee, et kui tagasi tulen, sõidab buss mööda metsapeatust tegevast autost). Nõnda et tuleb mul sõita jaama ja sealt istuda teise bussi peale. Ainult 24 minutit ja kohal!

Koosolek lõpeb kella viie asemel kell pool kaksteist, mispeale sõidan tavalisse töömajja ja käin tavalises sööklas söömas ning teen tööasju.

Hommikul udu, mis keskpäevaks asendub nii ereda päikesepaistega, et meenutan, kus võiksid olla mu päikeseprillid. Õhtul, kui päike looja läheb, tekib veerand tunniga uus paks udu.

Kondan hulk aega Kõrgmetsa maksimarketis, uurides, kas ei peaks kunagi hankima rõduservale lillepotti. Ostan uue dušivooliku (ja nagu pärast selgub, väga õige pikkus sai).

Peale vastlapäeva, uue eurolaulu ja kaitseväe uue rivisammu lööb Eestis laineid ka saate „Eesti otsib superstaari” uus hooaeg. Möödunud aastal olid TV3 saated tv.ee-s, sai vaadata sealt, aga nüüd enam ei ole. Õnneks leidub lahkeid inimesi, kes on esimese saate ära jupitanud ja YouTube'i üles riputanud. Usun juttu, et kõige andetumad praagitakse välja juba enne eelvooru. Saade on kasvatanud minu austust selle kohtunike vastu (kahest muidu ei teadnud ja ainsast, keda teadsin, arvasin, et ta midagi ei tea – aga, näe, eksisin).

No comments: