12.7.07

N, 434. päev: ikka sellestsamast

Hommikul on suhteliselt sant olla, lähen koguni bussipeatusest tagasi, et kas ikka on mõtet tööle minna. Korteris mõtlen ringi ja ikka lähen.

Tööl jätkub epopöa. Mu eilne arvamus saadetakse eesti kolleegidele kooskõlastamisringile ja, nagu ikka, on „kaks eestlast, kolm arvamust”. Kolleeg helistab, kinnitab, et ta ei taha vaielda, ja siis räägib 15 minutit 9 sekundit sellest, miks peaks ikka sõnadega kirjutama. Ma olen üsna vait ja valmis andma järele. Meenutan veel kord koolivend Indrek R-t laulupeol noodist laulmas. Asi päädib sellega, et kolleeg otsustab saata EKI keelenõusse järelepärimise, mida me siis vastastikku hulk aega lihvime, ja ärasaatmisel selgub, et EKI keelenõu on 22. augustini suvepuhkusel...

Pusin terve päeva 76 lk pikkust dokumenti, mille peab olema koostanud masin, sest inimene jääb seda lugedes küll magma. Tõlge on korralik, toredaim näpukas on, et mingi üllitis „nägi ilmavalgust”.

Korteri postkasti on topitud Amazoni pakk ühega paljudest lennuki Do 335 raamatutest ja ainsaga komöödiasarja „Matusekontor” DVDdest. Sarja (Fun at the Funeral Parlour) näidati Inglismaal BBC-s ainult ühe korra (ETV-s näidati kaks korda!) ja DVD tutvustuses karbi peal on öeldud, et sellel ainsal korral vaatas seda „kümneid inimesi”.

No comments: