23.6.09

T, 1029. päev: nagu tormilaine

Kohalik leht kirjutab, et ega eilset liikluskaost tekitanud kohalikud talumehed, kes on rahumeelsed, vaid naaberriigi omad, kes on sõjakad ja norivad alati riidu. Lehekommentaatorid ei tee neil vahet ja arvavad, et talumeestelt tuleks traktoritoetus liikluse sulgemise eest – blokeeritud piirkonda jäi nimelt ka haigla – ära võtta – traktorid on põllu harimiseks, mitte linna ummistamiseks.

Muidu olen külmetanud ja täna on sobivasti riigipüha.

Seekordne chili con carne konserv ei ole söödav, maitseb nii, nagu oleks see kokku keeratud toorestest ubadest ja toorest hakklihast. (Iseenesest on see siiski tore mõte, et idanematute ja mädanematute plastpakendite asemel on hakatud valmiseineid pakkima plekist konservipurki.)

Meilinduse (loe: üle 7000 sõnumi) kolimine ühe arvuti XP Outlook Expressist teise oma Vista Outlooki. Jah, nüüd on see tehtud, tänu internetile: klõbista aga märksõnad Google'isse ja aja järge (algul ühest arvutist varundamine kõvakettale, siis selle importimine teise arvuti Windows Maili, siis Windows Mailist importimine Outlooki. No mõnda meili on kuni kuues eksemplaris, aga nüüd on nad kõik ühes kohas.

Uuendan fotode järeltöötlemise arsenali, arvutisse saab Lightroom 2.3. Oh miks ma küll olen varem teinud kõiki asju eri programmidega, sh kirjutanud mitu veebigaleriid peaaegu käsitsi?!

Auto+Technik Museum SinsheimTänase Sinsheimi mannekeeni nägu on väga tuttav, aga ma ei mäleta, kus ma teda näinud olen. Võimalik, et mõnes õppeasutuses.

No comments: