9.6.09

T, 1015. päev: 25 000

Sitemeteri andmeil sattus täna 1 minut ja 7 sekundit pärast keskööd siia lehele 25 000. külastaja. Teisiti kui pime juhus, et kunagise huviteemalise veebilehe 10 000. külastaja juhtus olema hea sõber, on siia kahekümne viie tuhandendana sattunu mulle täiesti tundmatu daam Karen (karen-newyork.blogspot.com). Ta kasutas ameerikakeelset Mäkki ja teenusepakkujat planet.nl, veebilehitseja oli Safari 1.3. Kuvar oli tal pikslitihedusega 1920 × 1200 ja värvisügavusega 24 bitti. Õigemini ei sattunud, vaid Blogger puudutas tema blogi avaldamisel korraks siinset blogi, nagu juhtus kesköö paiku mõne minuti jooksul veel ligi 20 blogiga.

Kella kolme paiku sajab õige tugevat vihma (nii et ma ei pea oma rõdupeenraid kastma), neljast on päike jälle väljas. Kella viieks on sadanud uus sagar ja päike paistab uuesti. Siis tuleb kolmas, õige tugev valing, kella poole seitsmest on jälle päike. Siis sajab äiksevihma veel kaks korda, viimane kord piraka äiksepauguga.

Kreutzwaldi „Lembitut” peaks hoolega lugema keegi psühhiaater. Poeemi järgi avaldub Lembitul lahingustressis äkiliselt mingi raske vaimuhaigus, aga ma ei oska öelda, mis. (Peale selle elab Lembit tal Lindanisas, aga eks see ole kunstiline vabadus.)

Prantsuse keele harjutused, mille tegemist lükkan muudkui edasi. Teema on petlikult lihtne, aga tähelepanu jätkub, nagu prantsuse keele puhul ikka, pooleteiseks reaks.

No comments: