12.5.08

E, tagasisõit

Pikk nädalavahetus kodumail kaunistas mind järgmiste asjaoludega:
  • kogemusega, et Kilulinna teatud haigemaja infektsiooniosakonnas on kaks registratuuri, üks tõbistele (selle uks on lukus küllap põhjusel, et patsiente registraatori eest kaitsta) ja teine neile, kes ei taha sattuda esimesse;
  • kraapetehnikas vaktsineerimisega;
  • ning soenguga, mis teeks au isegi Rooma keisrile Tiberiusele.
Järgmine kord vaatan reisiplaani hoolikamalt ega jäta enam lendude vahele viit tundi. Tool oli mugav ja raamat kaasahaarav, aga ikkagi viis tundi!

Emadepäev on Hollandi [jah, just Hollandi] põldudelt tulbid ära koristanud. Ainsad värvilaigud on praegu erekollased rapsipõllud. Mõnes kohas on raps ikaldunud.

Mu kahtlus, et siinmaa lennuväljale lääne poolt maandudes käib lennuk naaberriigi õhuruumist läbi, leiab kinnitust, sest aknast paistab piiriäärne rattatee (seega on lennuk teisel pool piiri).

Ilm on palav, topin mantli kotti. On usupüha pärastlõuna, sõidan linna bussiga, linnast teise bussiga edasi.

Postkastis on kullerifirmalt kaks silti: esiteks on kas nemad või keegi möödakäija toppinud postkasti esimese sildi, mille kolmapäeva öösel nurkapidi kunstipäraselt pilust välja jätsin, ja siis on seal ka teine silt, et mind ei olnud kohal ka kolmapäeval. Ka seda tean ma ise samuti.

No comments: