1.5.07

T, 371. päev: kevadpüha

Täna on vaba päev, aga mul ei ole plaane tehtud. Täna on riigipüha, mis tähendab, et enamik busse ei sõida. Kokkuvõttes viibin toas, skannin vanu pilte (1991. a sügis). Vahepeal on mõttes minna uisutama, uurin hulk aega kaarte (et kuhu saaks ligi rongiga), aga siis heidan selle mõtte peast. Uiskudel tuleks rattad ringi keerata, eelmisest keeramisest on juba üle 80 km möödas.

Muidugi mõista seiran Eesti uudiseid, sest ei saa ju lubada, et midagi olulist jääks tähelepanuta, näiteks kui Savisaar teeb harakiri ja ma kuuleks sellest alles õhtul.

Hindan oma kursuse kodutöid; mitu inimest on nii kenad ja saadavad tehtud töid juba enne tähtaja kukkumist. Nagu varem öeldud, on kolm viimast kodutööd hästi lühikesed, vigu teha on vähem ruumi ja vigadel sellepärast rohkem kaalu. Esmamulje on mõnikord petlik (nagu mu parima lennukimudeli lugu: esmamulje oli, et selle ehitamine läheb kähku, sest komplektis oli ainult 9 osa, aga lageda välimuse ja sisemuse tõttu lisasin osi ise juurde, nii et valmis mudelis on osi umbes 200, sealhulgas valgust õigesti murdev paks soomusklaas ja isetehtud armatuurlaud koos näidikutega, mille läbimõõt oli kuni 0,9 mm). Igas mõnelauselises jupis peitub paar ohtlikku kari, millele tegijad on ka komistanud.

No comments: