22.5.07

T, 392. päev: kuum

Hommikueine koosneb poolest puisest ananassist (mis oli pärit jaamapoest). Muud kohe manustatavat sööki järel ei ole (on pakisuppe ja üks valmisroog, mida aga tuleks soojendada praeahjus, mida mul ei ole).

Prantsuse keele kontrolltöö eest olen saanud 83% punktidest ja hea hinde. Tore, tore. Prantsuse keel on rikastunud ainult kahe seniolematu grammatikavormiga.

Annan toanaabrile tagasi tema DVD; küsib, kuidas oli. Vastan ausalt: Not bad. Laenan vastu filmi Koyaanisqatsi. Jutt läheb kuidagi Peter Sellersile ja toanaaber mainib vana filmi The Party, kus on Peter Sellers – mille peale ma nendin, et muidugi on see vana film, sest Peter Sellers suri juba päris palju aastaid tagasi. Pärast lõunat tuleb, DVD-karp näpus.

Ülevaadatav tõlge on muidu hea, aga seda ei ole vist kuigi hoolikalt üle loetud, sest seal on arusaamatuid ja mitmetimõistetavaid kohti ning lustakas näpuviga peeaegu. Speller viimast ei avasta, aga lisage see endale Wordi automaatparandustesse nagu mina omal ajal parandused kitselüliti → kaitselüliti ja seaketas → saeketas.

Pärast tööd Kirikmäe prismast palju söögikraami.

Korteris vaatan ära laenatud filmi. Peter Sellers tuntud headuses. Erinevalt sellistest "komöödiatest" nagu ülivägivaldsest Üksi kodus-seeriast, ei põhine ükski naerukoht sellel, et keegi tegelane saaks kõvasti haiget.

No comments: