27.10.06

R, 226. päev: amet

Hommikul väga kibe töö, päev on kella kolmeni (mil on kolme töö tähtaeg) väga tihedalt täis, aga poole kahest hakkab ühe kliendi seminar; saan majast välja kell 13.34 ja seminarile JMO-majja jõuan kell 13.41. Õnneks algab akadeemilise veerandiga.

Seminaril (kuhu on kutsutud igast keelerühmast ainult kaks inimest) kuuleb, et klient, kelle tõlked seninigi on parasjagu peavalu tekitanud, hakkab meil tõlkida laskma rohkemgi. Küsimusi ja vastuseid on hulgi ning ära tulles satume kolleegiga taas arutlusse vormi ja sisu üle, mis saab kesta ehk paar minutit, siis teatab ta, et läheb vaatab, kas JMO kohvik on veel lahti.

Vahepeal on meilis tulnud ühe postiloendi parool, koos manitsusega sisse logida kohe, 3650 päeva jooksul, muidu parool kustutatakse ja peab taotlema uue. See meenutab Photoshopi esimese versiooni demo, mis oli üle kümne aasta tagasi mu üle-üle-eelmise töökoha ühes arvutis, see hoiatas avamisel midagi sinnakanti, et programmi 30-päevasest katseajast on läbi juba 1652 päeva, ja siis avanes normaalselt.

Õhtul uus kuukaart, seekord üleriigiline. Seda saab kasutada ka mujal kui pealekirjutatud linnaosade vahel.

No comments: