20.10.06

R, 219. päev: osad

Hommikul postkontoris (uisulaagrid ja -teljed).

Päeval keskmiselt tihe töö. Midagi tööga seotud huvitavat juhtub ka, aga olen selle kahjuks ära unustanud.

Õhtul alustan lööktrelli jaoks uue esikäepideme otsimist. Nimelt kas tuleb keegi selle peale, et suur ja lugupeetud pood (tõsi, lugupidamine vähemalt klientide suhtes seal eriti välja ei tule), Kirikmäe "Prisma" (õige nimega A-n) paneb sooduspakkumises olnud kauba näidise karpi tagasi ja karbi riiulisse, ilma kontrollimata, et pakend oleks komplektne, st ilma kohvri ja esikäepidemeta, millega on keegi pikanäpumees minema jalutanud. Ilma kohvrita saan veel hakkama ja hädakorral ilma käepidemeta ka, aga käepidemest oleks mugavam kinni hoida kui puuri esiosast. Ja ma ei tule selle peale, et riiulist võetud toodet peaks klient ise üle kontrollima. Samuti ei kontrollita seda kassas. Ja kaebama minna ma ei saa, sest millega ma tõestan, et ma pole ise käepidet ära kruvinud? Pealegi, kõnealuse poe klienditeeninduses on teada umbkeelsuse pärast suhtlusprobleeme, sest see pood ei ole mõni vastutulelik väikekauplus, kus müüjad oskavad ellujäämise nimel vähemalt nelja keelt.

Leian Boschi kodulehelt vajaliku osa, aga siis selgub, et nad tarnivad Internetist tellimisel ainult Saksamaale. Tuleb uurida, kas saab seda kuskilt siitmaalt või mismoodi.

Ja kõige puänt on muidugi see, et oleksin pidanud tegema parema hinnavaatluse, sest selle puuri hind ongi umbes (±10%) selline nagu "Prisma" "allahindluses".

No comments: