18.10.06

K, 217. päev: mehe tervishoid ja kosmeetika

Loodus võtab oma osa, ärkan täna kell 9.20... Tööl siiski juba 10.02. Ei mingit mälestust äratuskellast ega telefonidest, st ma pidin olema vahepeal sedavõrd ärkvel, et need kõik kinni keerata. Kui päike poleks aknasse hakanud paistma, oleksin äkki maganud kauemgi. Kui riiulid seina saavad, tuleb panna vähemalt telefonid käeulatusest kaugemale.

Täna hommikuks üks hõre 33 lk dokument "täiendada", mahtu öeldakse olevat 2 lk, olen aru saanud, et seal on vahel 1 hõre lk tõlkida, aga selgub, et umbes igale teisele leheküljele on lisatud keskmiselt pool lauset teksti. Ainult ole mees ja leia need kohad üles.

Söömas KAD-majas, mille sööklast väljudes kuulen eesti juttu kolmes kohas ja koguni näen ühte neist vähesist eestlasist, keda siin tean.

Õhtul satun sama bussi peale soome kolleegi J-ga, kes kirub siinmaa bussiliikluse korraldust: kui vaja, siis neid ei ole (näiteks pühapäeviti), kui ei ole, siis on ja pealegi tühjad. Lisan juurde, et tavaliselt viis minutit sõiduplaanist maas kah.

Viimasel hetkel Kõrgmäe ehituspoodi, sealt kolm viimast riiulit. Riiuleid ootab seina panemist hulgi, aga puurimine võtab koletu aja.

No comments: