8.5.06

E, 87. päev: taskulambiga

Prantsuse keeles on kontrolltöö, mis osutub kardetust veidi kergemaks. Saabub järjekordne uus õppur, hollandlane, kes satub esimeses tunnis kohe kontrolltööd tegema; enne laenab ta mu käest raamatut, et teada saada, mida me seni teinud oleme – see kinnitab veel kord reeglit, et enamik neid, kes on kursusele "semestri" keskel tulnud, oskavad tegelikult prantsuse keelt.

Reedel müstiliselt kadunud leht on printeri peal tagasi, mis kenasti tõestab, et keegi viiski selle kogemata minema. Kui oleks jäänud kaotsi, oleksin uskunud, et vahetevahel jätabki printer mõne töö printimata.

Et tavaliselt kolmapäevaks üles antava pika töö tähtaeg on tavalise teisipäeva õhtu asemel esmaspäeva õhtul (sest homme on vaba päev), vihun seda teha. Sellest leiduvad ka päeva kirjakohad: terasoksiidid (p.o raudoksiidid) ja mänguasjad, nimelt loomatopised ja täistopitud mänguasjad (st pehmed mänguloomad ja pehmed mänguasjad) – vaevalt, et loomatopised ehk kaavikud oleksid väga tavalised mänguasjad (selle peale meenub kooli bioloogia klass põhikooli ajal ja see, mis seal enne õpetaja tulekut eestiaegsete õppetarvetega toimus).

Pärast Kirikmäe kaubanduskeskuses.

Korteris jätkub videvikutund, taskulambi valgel vannitoas käimine on põnev elamus.

No comments: