22.6.15

E, 2947. päev: eksam

Eksam. Küll oli hea, et vähemalt kõik materjalid ikka läbi lugesin, sest arusaamisharjutuses on mitu asja, mida meile viimane kord just seletati.

Olen töölt veerand tundi varem ära küsinud, et muidu 40 minutiga ei jõua; aga seekord olen kesklinnas 15 minutiga ja kohal 25 minutiga.

Ning ülejäänud aja veedan kemmergus, sest kes käskis juua enne tulemahakkamist pudeli vett (kuigi veest on hästi teada, et see läbib mu organismi umbes tund).

* * *

E avastab ERR-i arvamusloos väljendid „mugavuspüsilased” ja „veebikommentaatorid, kellest lõviosa kipub nagunii olema igas pulmas peig, igal matusel kadunuke ja igal teemal universumi akadeemik”. Aga vihakõneleja satub mu FB-sõprade seast klõpsti! tuttavate sekka, kellest ma oma esilehele midagi enam teada ei taha. Nii et teadke.

* * *

Bussiraamatus on mõte, et kui vareslased tekkisid vähemalt 8 mln aastat enne inimesi ja inimeste ajumaht oli algul umbes sama kui muudel primaatidel, pidi olema pikalt aega, mil nutikad vareslased suutsid juhmid inimesed üle kavaldada, ning äkki see kajastub pärimustes.

No comments: