27.3.09

R, 958. päev: halleluuja!

Võtan hommikul julguse kokku ja helistan veebiühenduse abitelefonil. Saan teada, et mitteühendumine olevat IE7-ga normaalne. (Aasta läbi ühendas nagu miska, aga siis äkki poole päeva pealt mõtles ümber!) Saan teada imetrikke, kuidas ruuterit taaskonfigureerida.

Need muidugi ei mõju: teenusepakkuja ei tunne mind ikka. Helistan uuesti, satun teise inimese otsa, kellele peab kogu jutu ära rääkima. Saan teada, et mind heidutanud reageerimatu kast olevat tavaline, tuleb kõik aknad sulgeda ja siis töötab jälle. Sulgen, ei midagi. Rohkemaks hommikul aega ei ole, panen arvuti kinni.

Õhtul proovin uuesti (ajades kolme aasta vanusest piltidega juhendist järge; see klapib tegelikkusega umbes pooles ulatuses ja kujutab pealegi prantsuskeelset IE-d). Esiteks hakkab ruuteril internetituluke vilkuma (hea märk!!) ja pärast esimest katset leian, et Skype'i ikoon on muutunud hallist roheliseks. Proovin Postimehe veebilehega ja selle depressiivsed uudised avanevadki.

Nädal aega ilma eraviisilise veebiühenduseta oli ikka täitsa piin: proovige teiegi telefoni kaudu vaadata saabuva koertenäituse kava (mis tõud on mis päeval), kui see kava on üleval PDF-ina!

No comments: