20.3.09

R, 951. päev: tere, kevad!

Tööl juhtub, et ei pane tähele, et raske sisuga mõneleheküljene dokument on muuta, mitte tõlkida. No varasemat tõlget mälus ka ei ole. (Leidub ka praegu veel tõlkijaid, kes tõlgivad tõlkemäluta!) Alles kui valmis saan, avastan, et vanem tõlge on ka olemas. Võrdlen ja leian, et minu tõlge on parem, ega hakka oma vaeva tuulde laskma.

Eile õhtul magama minnes pimedas arvasin, et vasak labakäsi on näiteks pesupulbriga koos. Selgus hoopis, et oli ootamatult hakanud ägedasti ketendama – ilmselt torukemikaali või roostevaba terase puhastuskemikaali äge kaudne mõju. Ketendab umbes lõunani, kevade saabudes kell 12.44 kohaliku aja järgi igatahes veel ketendab nii, et tolmab.

Nõnda et õhtune poenimekiri on vaakumpump, torupuhastustross, kummikindad.

Tross on marki Shimano ja teadagi jalgrattariiulist.

Netiühendus on maas ja seega jääb ära ka mudelinäitusele minek, sest eile õhtul oli selle internetist tellimine olukorras, et tuleb esitada otse firmale päring, ja ma sain täna hommikupoolikul vastuse, et pean saatma pakkumisele nõusoleku tänase päeva jooksul (prindi välja, allkirjasta, faksi või saada meiliga skann). Et mul faksi eraviisiliseks kasutamiseks kasutada ei ole, lootsin saata skanni, aga kui netiühendust ei ole, siis jääb see tegemata ehk see rong sõidab minema.

No comments: