27.6.06

T, 129. päev: kapsas

Hommikul palju sebimist. Käin mitu korda kuus korrust allpool (kokku üle poole tuhande trepiastme). Üks mulle teha antud töö on otsapidi seotud jalgpalliga; huvitav, kas see sattus mulle juhuslikult või arvati, et meesterahvas, küllap teab jalgpallist kõike? No võistluste põhiseisu ma üldjoontes tean (et näiteks ette teada, millal on oodata portugalikeelset kisa tänaval), aga palju rohkem mitte.

Lõunale minnes ja lõunalt tulles mõõdan vahemaa NHE-majast SHU-sööklani ära (st märgin sammuloenduri näidud üles). Lähen läbi parkla ja naasen kontserdisaali juurest. Tulemus on minnes 668 ja tulles 660 meetrit (arvestades iga trepiastme üheks sammuks). Loenduri tundmatut täpsusklassi arvesse võttes tegelikult vahet ei ole ja teekonna valik on maitse asi (võsa, ehitusplats ja heitgaas või kiviarhitektuur, väljak ja tuul).

Õhtul tavaline teisipäevaõhtune vihtumine, et saaks tähtajaks valmis. Huvitav on see, et kohalik eesti selts koguneb just teisipäevaõhtuti, mil mul on nii palju tööd, et pärast soovin vaikselt puhata. Nõnda ei ole ma seni nende üritustele sattunudki.

Õhtul läbi kohalikust maksimarketist. Linna pool on taamal huvitavaid pilvi, mis peaksid pilvekooli järgi olema "lillkapsasarnased pilved Cumulonimbus calvus".

No comments: