5.1.17

N, 3552. päev: vanad pildid

Hommikul on teises bussis (jaamast tööle) itaallaste kelner, kes elab meist vähe edasi ja teeb alati näo, et ta meid ei tunne. Ta tuleb kesklinna poolt ja väljub mäe otsas esimese suure poe juures.

Tööl õhtul peopiltide ilmumine rahvale.

Kodus on piltide ilmutamise järg lõpuks möödunud aasta märtsis (5. ja 12. III) kullide juures. Möödunud on nii palju aega, et ära visata kahju ei ole – alles jäävad ainult heaks märgitud üksikud ja ülejäänud >90% viskan ära. Ühes sellega väheneb ka 2016. aastal tehtud fotode arv – ma failinumbrite järgi lugeda ei viitsi, loendada saab seega ainult arhiivi alles jäänuid. Erakordne asi: kõvakettale tekib paar giga ruumi juurde. Järg on 5. märtsi poole peal, sel päeval võetud 1700 fotost (failinumbrite järgi – kusjuures üritus ise jäi ära, kohaletulnuid lasti niisama sisse, jalgupidi paksu pori sisse) on läbi 800, alles sadakond.
 
LSO kontserdi magasin maha, välja müüdud. Kontserdisaalis näidatava kino teine seanss on tänaseks ka välja müüdud (üleeile oli veel mitmeid vabu kohti). Kahe kontserdi ja kahe ooperi piletid.

No comments: