9.11.11

K, 1757. päev: margid

E läheb lennuki peale ja nagu kiuste on hommikul kole paks sügisudu (samuti on tundmatutele radadele ümber paiknenud kesklinnas lennujaamabussi peatus). Lendu lükatakse 38 minutit edasi.

Postkontorist margid Šp näopildiga, mille kunagi ilmutasin feisspukis ja mille kohta P arvas, et Šp on näoga I have a cunning plan. Cunning plan on Šp-l alati, see on neil suguvõsas. Šp ema sõi esikus olevasse suurde krõbuskikotti end sisse nagu suur hiir (ja pärast oli nagu trumm); Šp lihane (sama pesakonna) õde tegi mõne sekundiga otsa peale kassile, kui oli alles 8-kuune, ja see oli vist Šp onutütar, kes kahe sekundiga, kui perenaine vaatas kõrvale, vohmis sisse kaks suurt kotletti. Šp vastav kiirusrekord on paigutada endast mitu korda suurem ase mõne sekundiga ringi magamistuppa radiaatori najale, kusjuures koertel on magamistoas olla keelatud ja seal põrandal on vaipkate, kus padi ei lohise. Vaatluste järgi poeb Šp padja alla, haarab hammastega keskelt, tõstab selga ja siis jookseb, kuni padi seljast kukub.

Ka on Šp taibanud, et mets paistab kohe maja ees, milleks minna kõigepealt pool kilomeetrit paremale ja siis üle silla, kui võiks proovida minna otse üle maantee; oktoobris üritas ta seda iga kord, kui majast väljusime.

No comments: