2.11.11

K, 1750. päev: espitsjoon

Vana nali: leia fotolt riigipiir
Tänased märksõnad: kull, künnivaresed, looduslikud šampinjonid, hallikirjud lehmad, mööblipood, 2 × 15 köttbullar.

Nagu kohalike asjaolude teadjad teavad, on siinkandi lähim suur mööblipood naaberriigis. Ei leidnud me selgitusi, kuidas neile kohale saab (pidavat käima mingi buss) ja jalgrataste ohutuse pärast olime ka pisut mures, niisiis läheme väikese jalgsimatkaga läbi looduskaunite kohtade, kus olime suvel käinud rattamatkal.

Kompott Rootsi disainist ja söögist ning friikartulimaa töössesuhtumisest ja söögikultuurist on, khm, ainukordne.


Tagasiteel, mil on välja tulnud päike, kiidan ettenägelikkust, et me siiski ei ostnud vaipa ja kõnnime ikka mööda maanteed, sest otse üle karjamaa minnes tuleks ilmselt üle ronida traataedadest (mida küll vaip võib soodustada, aga mitte tingimata). Vaiba otsingutel läbisime väljapaneku osa kolm korda ja laoosa ühe korra. Pärast ei ostnud midagi.

Õhtul selgub, et suvel külas käinud noor sugulane on kurjasti ära kasutanud asjaolu, et lahkesti saatsin neile plaadi peal külaskäigu ajal tehtud pilte, ning on ühe loomaaia pildi riputanud feisspukki, märkides ühekorraga, et see kujutavat tema sõbrannat ja selle teinuvat mina. Olen pildi loata ja moonutava kasutamise pärast kuri ja haun Facebookile teatamise plaani (vanasti oli selline nupp).

No comments: