20.1.11

N, 1487. päev: I still have it

Kuigi ma põhiliselt toimetan, suudan ma siiski veel puhtalt tõlkida kiirusega 2 lk/h, kus sees on ka lugematute kohtade üleskirjutamine, järeleuurimine, kopipeistimine, väljaprintimine, ümbertippimine, punktide A ja B vahel jalutamine, märkmete narmastamine ja kõige tipuks tõlgitud pika teksti rida-realt vormindamine.

Täna muidu keelerühma koosolek ja varajane lõuna. Õhtul poes ostmas teist riiulit, mis saabub korterisse samuti kärul. Maha ei pilla (18 kg) rohkem kui kaks korda, üks kord äärekivist alla sõites, kus tuleb sang kiiresti lahti lasta, muidu väänaks rannet. Riiuli kokkupanek läheb lobedamalt ja ma juba tean, mis otsast on tüübliaugud liiga sügavad, ja lõikan sinna kolakastist sobivaid täitetükke. Ühtlasi leian ka, et seinale kinnitatud riiuli saab seinalt ära vähem kui minutiga.

Leidsin ükspäev telefoni rakenduse, mis algselt kontrollib GPSi, kompassi ja kiirendusanduri seisundit, aga ühtlasi näitab huvitavaid parameetreid nagu magnetvälja tugevust mikroteslades.

Üks päev on täiskuust mööda ja üritan vaadelda pilveaukudest paistvat Kuud. Kes on seni näinud Kuud ainult palja silmaga, kadetsegu. Libratsioon on praegu ette keeranud kuuketta loodeosa. Kirdeosa serv hakkab muutuma krobeliseks. Rõdul on mõni kraad sooja ja olen hõlmad lahti fliisis, aga külm ei ole.

No comments: