17.9.09

N, 1089. päev: nil novi sub soli

Tööl hommikul kaks koosolekut korraga. Et üks (tunnine) on nn taktikaline ja teine (kahetunnine) strateegiline, siis otsustan põhiliselt viibida teisel ja esimesest veerand tunni pärast jalga lasta (kummagi korraldaja nõusolekul). Esimeses koosolekus tekib mõte, et üks väike projektijuhtimise koolitus ei teeks korraldajale üldse paha või ka mitte isegi see, kui ta osalejatele korralikult selgitaks, kuidas projekt edeneb ja kes peab mida millal tegema. Praegu on suur segadus ja nagu avasõnast aru saan, läks mul veel hästi, et ma oma kirjatükist ainult ühe joonise lisamata unustasin ja üht asja arvasin vaja olevat järele uurida projekti lõpus, mitte juba praegu.

Teine koosolek kompab soovide ja reaalsuse piiri ning õhus on korraga nii minevikumeenutusi, praegust tööelu ja tulevikuunistusi kui ka peatseid suuri muutusi ja [konkreetselt välja öeldud] kihlvedu, et suurt midagi ei muutu, sest nõnda ei ole otstarbekas.

Uurin, millal täpselt toimuvad Eestis eelolevad valimised. Seda, kes on Lasnamäel Keskerakonna kandidaat nr 1, oskab arvata igaüks, kes teab, mis on keskerakond ja mis on Lasnamäe! (Ükspäev olevat puhkenud Eestis ehtsa prantslase peetavas prantsuse keele tunnis vaidlus teemal, kas Lasnamäe on geto.)

Kolmandal järjestikusel õhtul Kõrgmetsa maksimarketisse ja ükskord ometi ka kellaajal, mil uksest veel sisse pääsen. Ostan pulki (2,4 m pikki liiste), pärast algelised puidutööd taskunoa sae abil. Otstarbest siis, kui valmis on.

No comments: