14.7.09

T, 1050. päev: paduvihm jäi ära

Ka täna võib bussipeatuses näha joodiknaabrit. Bussi ei tule ega tule, siis kohtab ta seal tuttavat ja ennäe! ta oskab täitsa inimkeeli rääkida.

Töid tuleb uksest ja aknast, ei julge tööloetellu vaadatagi, sinna on tekkinud mitu ekraanitäit asju, mille tähtajad ole eks ikka üllatavad.

Avastan, et eesti keeles ei tehta vahet tselluliidil kui raskel sidekoeinfektsioonil (ingl cellulitis, RHK-10: L03.) ja tselluliidil kui kosmeetikaseisundil (ingl cellulite, RHK-kood puudub).

Akna peal käib kuus korda emane musträstas, nokk täis usse, kellest mõni veel vingerdab, ja lendab piki välist aknalauda vasakule ära. Tore oleks, kui mõne naabertoa akna all oleks pesa. Huvitav, millal musträstas pesitseb, äkki on teine pesakond?

Pärastlõuna sisustab nii raske ja pikk tekst, et tahaksin nutta; samas on selle tegemiseks parim ja ainus aeg ainult täna ning nagu ikka, taganeda ei ole kuhugi, sest kui seda ei toimeta mina, siis oleks ju töökaaslasist, kellele see kohustus langeks, täitsa kahju.

Paduvihm jäi ära, foreca.com näitab, et viiesaja kilomeetri pikkune valingupiirkond läheb napilt mööda; jaama juurest sillalt paistab, kuidas lõunakaare silmapiiril on väga koledad pilved. Loodetavasti ei juhtu nagu 2006. aastal, kui sealkandis kallas väga äkilise paduvihma ja Maaselja tõstis äkki oma vooge mitu meetrit, nõnda et eesti seltsi tollase presidendi maja ukse ees olnud 1,4 m vett ja oli kahtlane, kas samasse linna planeeritud veinimaitsmine ikka toimub (toimus).

Auto+Technik Museum SinsheimSinsheimi mannekeenigalerii 24. pilt on juba nähtud, käsi- ja õlavarretu, kuid käelabadega ebamäärasest soost HJ-nooruk Sinsheimi-käigu enda postituses. Tänane peaks sakslaste ja venelaste järel kujutama ameerika sõjaväkke sattunud vanahärrat, kellele on morsevõtme paremaks käsitsemiseks siiratud uued labakäed.

No comments: