13.7.09

E, 1049. päev: Juulit ja Maalit meenutades

Kirju kleidiga Juulist pilti ei ole. Pildil on teine hernehirmutis Maali ja ta sõbrad AD 1975.Joodiknaaber lõugab koridoris ja seejärel kakerdab bussipeatuse suunas. Tema tänane kostüüm meenutab maal olnud hernehirmutise Juuli oma.

Eilsest fotokakandmisest on täna vasak õlg valus.

Eilsete loomaaiapiltide esmane sortimine ja mälukaartidelt kõvakettale laadimine. Umbes 660 pildist jääb järele 390 (aga rookimine jätkub). [Lõpuks jääb järele 198.]

Filmi Die Gustloff jaksan vaadata kaks minutit, seejärel lülitun ümber hoopis sarjale „Matusekontor”. Maailma suurima laevahuku poliitiliselt peaaegu korrektne kujutamine („peaaegu” seepärast, et ajakiri Stern heitnud ette, et filmi kolme tunni jooksul ei mainita kordagi holokausti) on juba algusminutitel kujuteldamatult masohhistlik ja vaatajalt eeldatakse pisarate valamist pangede kaupa. Olen lugenud ja tean soovitada teema asjalikku kirjeldust pealkirjaga Unternehmen Rettung.

Auto+Technik Museum SinsheimKui eelmisel Sinsheimi pildil oli mingi – [sündsusetu väljendi koht] (vt puhvaika ja tank T-34) –, siis tänasel kõrgub T-34 tornis seltsimees Putin ise.

No comments: