24.7.09

R, 1059. päev: puhkuse eel

Kopin vanast arvutist loetelu järgi sugupuuprogrammi toimimiseks vajalikud iidsed (Win 3.1, 1992–1995) dll- ja vbx-failid mälupulgale ja istutan need uues arvutis sama programmi kausta (kausta c:\windows\system surkida ei julge). Läheb tööle, paremini kui enne.

Kopin Pariisi pildid, õigemini kõik juulis võetud pildid (ohoh, koos venna võetud asjakohatute paparazzipiltidega, meenub praegu) väliselt kõvakettalt arvutisse, neid on kavas reisu pääl edasi töödelda (praegu on järg pühapäeva hommikus; ennist mainitud luminofoorlampide rõve värvus on ikka piin parandada). Peaasi, et Pariisi pildid homme õhtuks valmis saaks. [Hilisem lisandus: ei saa.] Mõne pildi prindin ka välja.

Selgub ka, miks arvuti kõvakettal oli kahtlaselt vähe ruumi: olin sinna eelmisest Eestis-käigust saati unustanud veebruari kuni mai pildid, kokku ligi 30 GB!

Postkontorist The Office ja South Park'i XI hooaeg.

Kui tööle jõuan, näeb hispaania kolleeg R, kuidas ma vastasmaja lammutamist pildistan, tahab kunagi pilte näha. Mainin ükspäev vaadatud filmi, kus on Demi Moore, Michael Caine ja vastasmaja. R olla vastasmaja sööklas näinud, kuidas seal restorani filmiti.

Eile ja üleeile oli suur fotokas tööl kaasas, lootsin tabada ussid nokas mööda aknalauda jooksvaid musträstaid, aga nad siis just ei käinud.

Auto+Technik Museum SinsheimTänasel Sinsheimi pildil: the hand, the hand...

No comments: