7.7.09

T, 1043. päev: teisipäev

Pean üle kontrollima, kas küljendus on sisse viinud pikka dokumenti vajalikud neli vormistusmuudatust. Näen, et on, aga veel näen, et agara kopipeistiga on tõmmatud vesi peale kõigi linkide käändeile, ja siis leian, nagu oleks saladuslikult, aga süstemaatiliselt parandatud tagasi termin, mis minu käest läks välja kindlalt teistsugusena. Mujalgi on märke sellest, nagu oleks kopitud juppe dokumendi mu toimetamise eelsest versioonist. Et mu käest väljunud versioon on õnnelikul kombel alles, võrdlen kaht faili ja ossa pirakas: muudatused on tehtud vanasse versiooni... mu toimetusetöö on seega läinud kõik korstnasse... Saadan meili, et palun tehke uuesti ja seekord õigesse faili (mis mul on juhuslikult veel alles), koos selgitusega, et käänetega keelest käänete ärajätmine on sama jäle kui eessõnadega keelest eessõnade ärajätmine, palun ärge nii enam tehke.

Bussis jätkan Kreutzwaldi poeemi „Lembitu” lugemist (nagu ikka PDF-raamatutega, ei mäleta, kuhu jäi järg, nii et enamik aega kulub järje otsimisele). Vahepeal Vabadussõja võidusamba avamisel ja laulupeo I päeval kuuldud Sisaski oratoorium „Pro patria”, mille sarnasust ma 22.6. juba kurtsin, on täpselt sama rütmiga! Küll aga häirib, kui vaimukõrvas esitavad poeemi teksti valikkoorid!!

Tänagi sajab mitu tugevat hoovihmasabinat, lilli ei pea kastma.

Eesti selts võib rahuneda ka jürikuisel geopeitusel mu tehtud piltide pärast. Praakpildid – kuidas inimesed söövad, põsed punnis, ilme keskendunud; üldsegi mitte nagu kõikuva Medvedevi pildid – olid varundamiseni välja rookimata, aga kestvale säilitamisele kuulub üldiselt ainult sama nagis ja smugmugis avaldatud paremik + mõni inimesteta loodusvõte.

Auto+Technik Museum SinsheimLõpuks jälle Sinsheimi pilt. Nüüd oleme poole peal.

2 comments:

urk said...

No see on ju väga lustlik grupike! Kas keskplaanis on Avandi?
Nipp lilledele ka - tuleb mulla sisse panna veekinnihoidmisgeeli (parem, kui enne istutamist, a kindlasti saab hiljem ka ettevaatlikult juurde surada), millel oli viisakam nimetus ka, a paergast (õkvalt) ei tule meelde. Võin koti pealt järele vaadata pärast. Tekitab sihukese plödi ja tõepoolest aitab. Kas jus 4X kastmisvajadust vähendab, nagu kirjas, a tõhus on küll.

AV said...

Oota-oota, paremaks läheb. Varsti tuleb kappi pandud nelik ja siis galerii lõpus on kuri zombipolitseinik.

Lillekast on seda sorti, et põhjas on suur veemahuti, kuhu sisse taimed on juured ajanud. Sinna läheb midagi 7 liitrit vett ja jätkub hulgaks ajaks. Eks lavendlid talu kuiva ka.