26.4.09

P, 979. päev: a cross-dressing pike named Trish

South Park. Muu hulgas leian nende heliklippide varamu ja telefoni saab uusi äratustilinaid, näiteks erakordselt ärritav „inglise” lastelaul Pip'i esituses osast Two Guys Naked in a Hot Tub. Teatavasti on mul ka seni olnud väga ärritavaid äratustilinaid, nagu verd tarretama panev Stuka-huile (täiesti autentne muide, võetud 1940. aasta laulu Die Stukas algusest). See on nii jälk, et kohe hüppan telefoni vaigistama ja uni on pühitud. (Aga sobimatute tilinate klassika on see, kuidas „Aktuaalne Kaamera” usutles 2000. aastal Eesti juhtivat kalandustegelast ja siis korraga intervjuu ajal hakkas ta mobiil tilisema South Parki filmist (1999) pärit helinal Uncle Fucka.)

Ja rääkimata vanast lemmikust osast Cat Orgy, kus Cartman mängib filmi Wild Wild West ja esitab samanimelise hiphopiloo.

Uurin kahe võimaliku pikema uisumatka profiili. Üks on tunnise rongi- ja tunnise bussisõidu kaugusel ja 36 km peal 350 m ainult allamäge, teine on umbes kolme tunni rongi- ja tunnise bussisõidu kaugusel ja 35 km peal kokkuvõttes 150 m ülesmäge, aga vaated peaksid olema uhkemad.

Muidu loen ja hindan lugematuid õppurikirjutisi. Õues kallab õhtupoolikul kohinal vihma.

No comments: