2.4.09

N, 964. päev: kolmas kevadpäev

Tööl on üles antud ajakohastada 26 ülisarnast dokumenti. Kakskümmend kuus! Vana tõlge on ka olemas, nii et tuleb olla hoolikas, et samad muudatused oleksid kõigis ja et õiged asjad satuksid õigetesse kohtadesse.

Ilma poolest on praegu see tore aeg, kui muutmishimuline osa inimesi on välja otsinud kevadrõivad (lühikesi pükse ja paljaid õlgu näeb), aga konservatiivid vaaruvad edasi paksude talverõivaste all. (Nojah, ega maailma lõpp / sügis / november ei ole enam kaugel! Häda tuleb!! ☺)

Kohalik ülikool peab sisseastumiseksameid töömaja saalis, töömaja esine on piibutavaid tudengeid paksult täis. (Samuti on majas korraldatavatest ülikooliloengute ajast teada, et tudengid mõnikord ei tõmba kempsus vett ja suudavad käsi pestes rebida seebijaoturi seinast.) Kui lõunale lähen, on päiksepaisteline nõlv tudengeid sama täis nagu redelid linde Hitchcocki filmis (või töömehi selle „Big Traini” paroodias).

Buss ummikus: mõtlen, et kui jõuab enne seitset, lähen uisutama; buss aga sõidab 20 min asemel 40, magan bussis. Ei lähe, sest enne tiirult tagasijõudmist läheks pimedaks. Täna oli sooja 19 kraadi (õhtul on 18, aga just eile õhtul nullisin kraadiklaasi äärmusnäidud).

Lill rõdul

No comments: