5.4.09

P, 967. päev: pühapäev

Uni: Siim Kallas kurdab, et õppinud majandusteadlased teevad samu otsuseid kui õppimata tibid.

Peale rohke „Dibley vikaari” pisteline süvenemine ühe esivanemate kihelkonna vanimasse kirikuraamatusse, kust saan teada, et 1656. a sündinud esivanem sündis pigem 1663 (sest suri 1738 75-aastasena – ja tõenäoliselt leidsid sugupuu-uurijad, kellelt andmed tema kohta pärit, sama surmateate, aga ei pannud tähele, et vanuse lahtris oli 75 ja mitte 82). Ühe teise kauge esivanema seni oletuslik sünniaeg selgub ligikaudu aasta täpsusega, sest leidub ta leeriteade (leeris käidi reeglina 17-aastasena); varasem oletus oli ainult 5 aastat mööda.

Arutelu selle üle, miks öeldakse pärsia kass, angoora kass ja siiami kass, aga mitte iraani kass, türgi kass ja tai kass.

Ja selle üle, et eks ole maailm väike, nagu ükspäev lugesin leheuudist sellest, kuidas #### #####s ######t, ja et ####t mainiti alles nupu keskel, mõtlesin algul, et vaat kui huvitav, äkki on just sama ###, mida üleeile juhuslikult jutu sees mainisin (seoses ## ja #ga, mis kumbki lehenupu teemasse ei puutu). Nagu ka see uudisnupp, kuidas ####s #####s ######, ja ma mõtlesin, et vaat kui huvitav, ainus ####lane, keda ma tean, on #######, ja etskae! nupu viimases lõigus oligi tema. Või siis väike nagu see, et mõistev inimene ######## osutus helge inimese ########## lapseks.

Et tänasest midagi rohkem kirjutada ei ole, siis, „et ümbrik tühjaks ei jääks” (RL), 'Allo 'Allo! fännidele Crabtree laul:
Granuda!
I'm filling under your spill!
And if you could spook
What a fossinating tool you would till!
Of an urge the world has ling forgitten,
Of an urge that woves a silent migic,
In Granuda todee!

No comments: