30.4.09

N, 983. päev: volber tuleb

Hommikul tõuseb päike läbi udu.

Mobiili- ja elektriarve tahavad maksmist, aga veebipank ei taha korterist normaalselt avaneda.

Toanaabril on mure: kuidas saada tekstist ära reavahetuse märke. Ta on igati üritanud, nõnda et märk on menüüst kadunud, aga tekstis on alles. Näitan ja pälvin kiitust.

Kus on õiglus: target group on eesti keeli ametlikult sihtauditoorium ja target audience on sihtrühm!!

Kui hakkan sisekaemuslikku aruannet ära saatma, leian, et terve lehekülg eriti sisekaemuslikku osa on eelmise aasta omast lihtsalt kopipeistitud ja kollaseks värvitud, st uuendamata. Eile jah pisut imestasin, et kus tuha pähe raputamise koht on. Kahju, et 2008. a aasta aruandesse ei ole kirjutada sama uhket asja nagu 2007. a esinemine meditsiinikonverentsil.

Käin Pariisi platsist automaadist raha võtmas ja näen – peale selle, et bussile tungib peale mu joodiknaaber, – et Vabaduse puiesteele tõesti ongi üleöö asfalt peale saadud!! Uskumatu operatiivsus! Ja seda suurem on kummastus, miks peab riigipühase paraadi tarvis olema puiestee kinni neli päeva...

Kõrgmetsa maksimarketist printeritinti ja kiusatusele järele andes ka selline mäng, mis äratab igas meesterahvas katsetava ja pauku tegeva poisikese, isegi kui ma selle toimivuses praegusel läpakal sügavasti kahtlen. (Umbes 12 aasta vanusena leidsin maalt metsast pisikese plahvatusvalliga kraatri, pommiauguks liiga madala, puujuurikaauguks liiga korrapärase. Mõte sellest, et see on äkki meteoriidi tekitatud, köitis mu meeli päris mitu päeva, kuni juhtus tulema hetk, mil teisi pereliikmeid ei olnud kuuldekaugusel, siis isa ütles, et tead, me vist tegime selles kohas pärast sõda pauku, aga pisut liiga suur pauk sai, tegi kraatri.)

Maksimarketi toiduosakonnas on tulemas nagu viimnepäev: leivalett on mõlemalt poolt nii tühi, et paistab läbi! Homme ju kõik poed kinni. Kassasabas läheb terve igavik, kuigi kell näitab, et ainult veerand tundi.

Järjest põnevamaks läheb: ütleme, et dr Mengele ei saa Keila haigla tulevikku arutama tulla.

No comments: