24.8.06

N, 171. päev: uni

Arvake ära, kes magab täna hommikul sisse? Arvake ära, kas modem hommikul arvuti sisselülitamisel töötab? (Meenutuseks: olin lubanud ettekande hommikul vara ära saata.)

Õues kallab vihma, viimane buss, millega õigeks ajaks tööle jõuaks, on täna tulnud sõiduplaani järgi ja pean ootama järgmist. See uhab mööda, aga õnneks märkab mind putkast välja kargamas (siinmaal peatatakse lähenevaid busse peatuses kehakeelega, mitte käeviipega nagu mõnel pool kombeks). Tuleb natuke järele kiirustada, kui pidama saab.

Hoovihm jätkub. Kerin aknakatted üles ja mõistagi hakkab mõne tunni pärast aknast sisse lõõskama nii soe päike, et kerin need alla tagasi. Eile oli toas nii palav, et üle hulga aja tuli kasutada ventilaatorit.

Vihmast hoolimata pesevad kaks usinat töömeest terve see nädal NHE-maja katteplaate. Muidugi kui sajab, siis ei saa asfalt märjemaks, kui juba on.

Korterisse saabudes juhtun majauksest sisenema ja ühte lifti sama naabriga kui eile. Saan teada, et ta nimi on Johannes ja ta on pärit Austriast. Jutt läheb jälle wifiühenduse peale, pajatan selle tehnilisi üksikasju ja märkan, et ta on kuidagi mures, et keegi võib jänesena seda kasutada. Otsustan, et igaks juhuks hakkan jõudeajal modemit välja lülitama.

No comments: