16.8.06

K, 163. päev: naiste ülekaal

Ilm on täna nagu habemega naljas kuidas nimetakse päikselist päeva pärast kaht sajupäeva? — Esmaspäevaks! Ainult et eile oli usupüha ja täna on kolmapäev.

Saan ühest ülevaadatavast tõlkest teada, et teenindus ja haridus on valdkonnad, kus valitseb naiste ülekaal. Pärast muutmist on see lause mõistagi kus enamik töötajaid on naised. Ja jätkub samas vaimus. Viie lehekülje toimetamiseks ja tagasiside andmiseks kulub neli tundi.

Kui valmis saan, on sadade lühemate pudinate läbivaatamiseks aega viis ja pool tundi. Peaaegu jõuan, viimane ots on metsik võidujooks kellaga, ent siiski jääb umbes veerand tundi puudu. Kell 19.25 panen pillid kotti ja tulen tulema, et olla enne kella 19.30 majast lahkunud.

Kirikmäe Prismast tulles ootan pool tundi bussi. Algul lasen 16. bussi (millega saaks linna) mööda, sest tahan otse korterini sõita (ja kõik need kolm bussi, mis äripäeval korteri ees peatuvad, sõidavad ka Kirikmäe Prisma eest läbi, nii et linnas ümberistumisel pole mõtet). Kui teinegi 16. buss läheb (see käib 4 korda tunnis), tekib hasart, et kui kaua veel. Ja siis üks sobilik buss lõpuks tulebki, aga ega sõiduplaanist aru saa, milline buss just vägevasti hiljaks jäi.

Õhtul juhtun kogemata hävitama oma mahuka arvutimaketi viimase kahe õhtu loomingu, kirjutades uue faili vanaga üle (selmet teha vastupidi). Aga seda annab õnneks taastada ja kahju ei ole eriti suur.

No comments: