2.12.09

K, 1157. päev: tavaliselt ma oma põski ei näe

Algavad ettevalmistused jõuludeks.

Nagu ikka, läheb hommikul kiireks, ei jõua kotist asju välja võtta, mistõttu pistan märkmiku taskusse ja raamatu vöö vahele ja lähen kotita. No vat 5 mm paksust raamatut on vöö vahel üpris mugav kanda jah, kui teised inimesed ei tea, aga sinna toppides võib pälvida imestavaid pilke (selja peal ikka, et te teaksite). Väljavõtmisel mitte, sest see käib kähku ega sisalda riiete kergitamist: käsi mantli hõlma alla nagu püksitaskuse, siis korraks selja taha ja vups! raamat käes. Ega filmides ka püstolit ilmaasjata selja peal kanta (kuigi ma parem ei kujuta ette, mis juhtub, kui kukkuda selili ja püstoli raudkamakas just parajasti selgroo alla jääb). Raamatu esikaas peaks olema igaks juhuks endast eemale.

Kui õhtul töölt tulen, lendab üle Kirikmäe valju kluu-kluutamise saatel suur linnuparv. Küllap varsti on siis lumi maas.

Eile mainitud allahindlus kulub kohe marjaks ära. Veebi-fotopoes tõesti on Spydercube olemas. Teisalt on väike kahtlus, et T. linnakese elektroonikakaubamajas äkki ka on, aga no kesse siis sinna seepärast jaksab minna ja tuuakse ikka kohe kätte kah.

No comments: