17.6.14

T, 2604. päev: The man who can give himself a hug everyday, truly has the arms of a gibbon

Nonii, alles eelmine nädal või hiljemalt eile lugesin [poole aprilli] AW&ST-st, et avaldatavateks sõjalisteks luureandmeteks, sh näitamiseks, mis toimub Ukraina piiri ääres Venemaal, on mugav kasutada ärilisi satelliidifotosid (sest siis ei avaldata, mida suudab sõjaline luuresatelliit), ja täna juba loengi selliste fotodega teadet otse NATO enda suust: link (14.6.2014).

* * *

Vähem kui ööpäevaga on kööki situtud kaks korda. Nagu kunagi suutsid elukad K ja W üles näidata kavalust, et K alustas ja W võttis üle ja siis K tegi näo, et tema ei tea asjast midagi, teeb täna Šp näo, et tema ka ei tea midagi, kelle sitt see köögis on, teadmata aga, et sellel on tema käe- ehk persekiri, sest Št on prostama ellusuhtumisega ja ei hakka sittumiseks kööki kõndima. Ka ei ole tema toodang kompaktselt ühes kohas, vaid paljudes kohtades. Št on aga hästi kuss, istub vagusi tagumises kuudinurgas ning pean hulk aega veenma, et ma tean küll, kes tegi, aga see ei olnud tema.

Täna hommikul on toas jälle kole lõhn ning köögis uus laar, kusjuures Šp on sattunud jalgupidi sisse ja siin-seal on pruunikaid käpajälgi ning jääb mõistatuseks, kuidas Šp sai kööki avaneva köögiukse pärast jälle peaaegu kinni nagu enne.

Ja õhtul statistika täieneb, sest õhtul on situtud tuppa.

No comments: