13.1.13

P, 2124. päev: pühapäev

Eksamitööde parandamise kõrvale kuulan heliarhiivi hiljuti lisandunud lugusid, näiteks ligi 7-minutist „Tujurikkuja 5” pisiooperit „Olla eestlane on halb (Kannatame ära!)”, mille mp3 on internetti ametlikult üles pandud ja kust kostab hoolikal kuulamisel paljutki, mis vana-aastaõhtul suure äratundmisnaeru tõttu ei kostnud.

Üks tundmatu lähema identiteediga FB-tuttav selgub olevat toores inimene; pean tutvuse katkestama.

Täna leidsin lõpuks, kuidas kaotada FB-s silma alt aktiivne umbluutaja, kes usub, et tema nädalaga (!) omandatud umbluukursus on tüki maad parem kui klassikaline meditsiin, mida arst õpib 12 aastat. Kustutada ei saa, sest haldan FB-rühma, kuhu ta kuulub. Mulle käib tema umbluu pinda eetika ehk selle puudumise pärast: kõik on senikaua lahe ja lõbus, kui taolist tegevust käsitada vabatahtliku meelelahutusena, aga see üks nädal ja guru õpetused ei anna oskusi ära tunda päris tervisehädasid, mille jaoks on vaja päris arsti. Tema jaoks probleem puudub. Kui mind oleks kunagi viidud mitte kiirabiga haiglasse, vaid taolise umbluutaja poole, oleksin juba 30 aastat surnud mis surnud. Söön mütsi ära, et selle ühe nädala sees ei räägita meditsiinieetikast, mida klassikaline meditsiin siiski õpetab!

Ühe soojaga laekub kaks uudist: et aprillis lavastub Londonis esimest korda lemmikfilmi teemaline teatritükk ja et piletid on välja müüdud juba pool aastat.

No comments: