30.10.12

T, 2061. päev: mahetoodete kokkuvõte (ja mitte minu suust)


Kolleeg pakub õunu, mis sarnanevad laigulistele sibulõuntele või värvilisele Kuu-gloobusele mõõtkavas 1 : 70 000 000, kiites, et need olla erakordselt mahedad, ta isa olla seda puud kasvatanud juba kakssada aastat ja pole seda üleüldse millegagi kunagi pritsinud. Nagu ette näidates, mida sellega teha tuleb, hakkab enda oma isukalt krõmpsutama. Sätin enda oma kõheldes lauale, aga kui toanaaber tahab enda omale kohe hambad sisse lüüa, hoiatab kolleeg, et pesku enne puhtaks, isa õunapuuaias pidavat ringi käima hobused ja kusema, kuhu juhtub.

* * *

Veel saan teada, et kui on pakiliselt vaja maksta elektriarvet ja veebipank näitab end Java kaudu, ei ole eriti tervislik just hetk enne Javat uuendada.

* * *

UPS helistab, et pakk on kohal. Järgneb vägede liigutamine, mis päädib ikkagi sellega, et kirjutan UPSile ja palun jätta vahepeal tagasi ringlusse läinud pakk homme lattu, selmet korduks taas dialoog „Siga ja hani”. Kus täpselt UPS pakiga käis, sellest ajalugu vaikib, aga meie maja see ei olnud. Seniks, kuni paki kätte saan, soovitan vaadata 10. skp „South Parki” (Insecurity).

3 comments:

Anonymous said...

See on kas Tellissaar või Kortland (maitea kirjapilti) - need lähevadki selliseks halliplekiliseks ja see ei tähenda midagi. Näeb hirmus välja, aga maitseb hea. :-) Pole plastmassist nagu poeõunad. :-)

AV said...

Pean seda kindlasti ütlema ka kolleegile, kelle isa ja tema kahesaja-aastane õunapuu asuvad kaugel-kaugel lõunamaal ;)

Anonymous said...

Nooh, jo need õunapuud kasvavad veidi laiemas areaalis siis kui sadakond kilomeetrit. :-) Mis see paartuhat kilomeetrit lõunapoole ikka niiväga visata on...:-D