19.4.11

T, 1568. päev: pühad lähenevad

Tööl on üles antud massiivne toimetus, millele lähenen tõlketarkvarakogemusi kasutades mitte just sellest otsast, millest ette nähtud, aga usun, et lõppkokkuvõttes säästan sellega vaeva ja tulemus on ühtlasem. Projektist on täna teabepooltund, mille küsimuste peale mõtlen stiilis, et ma teadsin seda või toda tehnilist asja juba kümme aastat tagasi. Ega jah, kuigi kästi, et enne teabepooltundi hakake projektiga pihta, ei ole ligi pooled seda teinud ja seega küsivad kohatuid küsimusi.

Poes, kust tarvilik jalgrattavahend, manomeetriga pump. Nagu eile öeldud kinnaste kohta, nii ei taha ma enam pumbata tunde järgi pärast seda, kui kord aastaid tagasi omandasin manomeetriga pumba. Nimelt oli see tunne manomeetri järgi kole hale ja tunduvalt väiksem kui kummile kirjutatud soovitatav rõhk. Linnas näitab kraadiklaas olevat Kuninga tänaval sooja 28 °C. Päike paistab peale, aga ikkagi.

Ülejärgmise maja ees siblitud peenra keskel on kipsist jänes. Arvake, kas me saame sellest mööda ilma jalutusrihmast kiskumata.

No comments: