6.3.16

P, 3184. päev: pühapäev

Hommikul kahekesi poes. Liftini jõudes lähen tagasi kinnaste järele, E jääb koos ülejärgmise naabriga (u 90) ootama. Jõuan tagasi, E ootab ikka veel ja räägib, kuidas liftis oli joodiknaaber ja see 90-aastane naaber ka ei tahtnud samasse lifti minna ning hakanud seepeale E-le rääkima, kui vastik naaber on joodiknaaber, et näiteks suitsetab liftis. Kusjuures see 90-aastane naaber suitsetab ise ka, aga mitte koridoris ega ammugi mitte liftis. Naeran, et jajaa, see 90-aastane naaber on meil elanud aasta-poolteist, aga mina olen joodiknaabriga samas majas elanud juba kümme.

Poest mitmesuguseid torupuhastusvahendeid; toru kuju pärast on nende toime pigem kujuteldav. Nii et tuleb teipida kinni ülevoolu avad, võtta kapist jälle igipõline „varrega Familienbenutzer”, hoida kinniseotud toru teise käega kinni (et selle plastiliiniplönn paigast ei tuleks) ja teha kaks kerget edasi-tagasiliigutust. Valmis! Vesi kaob nagu mutiauku.

Õhtul ajaloolised hetked: kirjutan elus esimest korda meili äiale (75) ja õpetan, kuidas ta saab meiliga saadetud fotod meilist ära. Need on tema mälestuste juurde, lugesin esimest osa, väga head olid.

No comments: