28.8.13

K, 2333. päev: I have a dream 50

Tõlgin teksti, mis peab meelitama tööle noori meelelahutustöötajaid, ja seal on lause, mis teatab, et meelelahutus on pigem nagu eluviis. Tõlkemälu manitseb aga mõistlikkusele ja pakub lähimaks (34%) vasteks hoopis „Ärge kasutage redeleid, kui tööd on võimalik teha ohutumal viisil.” Aamen.

Mõni kuu tagasi kirjutasin, kuidas tundmatul tõlkijal on e-klahv katki ja talt tuleb ohtrasti huvitavaid näpukaid. Nüüd on tal lagunenud (peale e-klahvi) ka k-klahv ning elu läheb järjest lõbusamaks.

CH valmispiltidele uus nummerdus. Kahe kaameraga segi võtmise tõttu ei saa kasutada algseid failinimesid, tuleb kasutada järjest numbreid, aga kui hiljem mingi pilt vahele lisandub või vahelt kaob, tuleks eksportida kogu album uuesti, kuhu praeguse tempoga ähvardab tulla sadu pilte ja mis parimal juhl ekspordib kiirusega nii 4 pilti minutis. Uues nummerduses on igal päeval eri algusnumber. Lihtne. Teine viis on otsida üles lisanduv pilt, muuta sellest alates failinimesid ja eksportida ainult uus pilt. Kah lihtne, aga veidi vähem kui eelmine.

No comments: