3.4.06

E, 62. päev: lennukipiletid

Furgoonid on kõrvalmaja eest kadunud. Ju hakkavad filmivõtted lõppema. NHE-poolsel aiakesel lipendab tuules ja vihmas räsitud silt FLAWLESS CREW AND CAST ONLY, ilmselt veeti need ette ajaks, kui diiva majast furgoonidesse kõndis. Aga nüüd on plats tühi. Tahan pilti teha ja võtan juba taskust telefonigi (ma puhastasin ükspäev telefoni "läätse" ära), aga siis tunnen, et samas kõrval parkivast autost vaatab meegi mind ja panen telefoni tasku tagasi.

Aga paar päeva hiljem kedagi passimas ei olnud

Ostan ära lennukipiletid. Eesti Õhu peale enam ei saa, sest piletid saaks kätte üksnes kolme tunni rongisõidu kaugusel olevast kohast, mis on lahti ainult äripäeviti; Finnair, mis tooks Helsingisse, on ühtmoodi astronoomilise hinnaga nii täna kui lihavõte ajal; Ryanairiga kaasneb palju vintsutusi enne ja pärast lendu (buss kokku seitse tundi). Otsustan rongi ja SAS-i kasuks, Eestisse üle Kopenhaageni ning tagasi üle Stockholmi ja Kopenhaageni.

Bussiga õhtul linna sõites näen, et liiklustihedal P. platsil askeldab puu otsas harakas ja on sellise näoga, nagu tahaks sinna pesa teha. Mingi tuust puu otsas juba on. Kaugus tänavani on 2 meetrit.

Edasi teine katse postkontoris. Ka seekord ei saa jutule.

No comments: