7.5.19

T, 4347. päev: kolmas kleepimine, kruvid ja akud

Hambaarst: ajutine kroon, mis vahepeal on olnud gastroenteroloogi põrandal (2. skp) ja lillepeenras (täna), kleebitakse suhu kolmandat korda.

Mingi implantaatide kruvimise võti kukub neelu. Et tunnen, et midagi kukub ja jääb neelu kinni (neel on selleks ajaks täitsa kuiv, neelata ei saa). Vallandub tugev okserefleks, hambaarst tõmbub targu eemale, orgid, mille ta oli ladunud ritta mulle kõhu peale, on järgmine hetk laiali mööda kabinetti ning teise katsega on põrandal ka võti ise (u 1 cm pikk, jämedamast otsast u 5 mm jäme). Väga tore, et ei neelanud alla. Väga tore, et ei tõmmanud hingetorru. Hambaarst on ise ehmatanud ka ja seletab, et seda juhtub väga harva, aga mõnikord juhtub.

Külalise saabumise eel viimaseid asju koristades leian lõpuks üles ka juulist kadunud olnud fotokaakud – need olid mitte kummutisahtlis ega fotokottides ega vöökotis ega kapiriiulil, vaid kapi põhjas, taga nurgas. Ainus juulist saati kadunud fotoasi on PL-CIR-filter, mille leian reedel täpselt sealt, kuhu ta kummuti sisustamisel panin: elektroonikasahtli tagaservast.

No comments: