9.1.16

L, 3127. päev: võti, lamp, sokid, papp

Algul käime majahoidja juures välisukse uue võtme järel. 18. skp tuleb uus lukk ja täna hommikul peab käima uue võtme järel. Majahoidja elab nüüd meie korrusel (vanasti elas meie all), korter on väga kaunis ja moodne, kiidame. Saame kolm võtit, ühe kummalegi ja ühe varuks. Paneme võtme kohe võtmekimpu, et 18. skp ei jääks ukse taha.

Siis panen elutoa lakke uue laevalgusti. Riputan lambivahetuse 150× kiirendatud video isegi internetti, aga võtan kohe maha, sest ma ei näe sellel hea välja ning särgi peal on suur kiri, mis ütleb paljugi selle kohta, kus elan.

Siis Kõrgmetsa matkapoes, uusi mugavaid matkasokke. Hiljuti on keegi geniaalne sokitööstur tulnud samale geniaalsele mõttele kui Napoleoni sõjaväe kingsepad: teeme kummagi jala soki selle jala järgi. Et õige sokk satuks õigesse jalga, on soki peale selgesti kirjutatud, kumb see on, parem või vasak. Nii et kellel on parema-vasaku eristamisega raskusi, hankigu omale sellised sokid, vaadaku jala järgi, kumb läheb kumba jalga, ja siis iga kord, kui vaja öelda, kas parem või vasak, võtku king ära ja vaadaku soki pealt.

Pärast seda kõrvale kirjatarvete poodi, mis on suur ja hiiglatore. Sealt poolteist ruutmeetrit raamatukaanepappi.

No comments: