16.3.15

E, 2856. päev: öökull

Lähen täna tööle vara. Kui hommikul koertega jalutamas käin, on alles pime, ja kui tagasi tuleme, istub korteriuksest paari meetri kaugusel ülemise korruse veesülitil öökull.

* * *

AW&ST kirjutab, kuidas kõik uute kosmoselaevade projekteerijad loevad huviga NASA üllitist Loss of Signal: Aeromedical Lessons Learned from the STS-107 Columbia Space Shuttle Mishap. Otsin selle üles (NASA väljaanne nr SP-2014-616), see on olemas PDF-ina, väga mõtlemapanev lugemine.

* * *

E räägib, et kohtas linnas eesti inimesi, kes pakkusid müüa plaati. Mina: aa, see Pärnu bänd jälle liikvel. Jutt täpselt sama kui paar aastat tagasi, kui nende jutuõnge sattus üks töökaaslane. Luban, et kui kunagi peaksin nende teele sattuma mina, suhtlen nendega ainult isa Jacki sõnavaraga „Isa Tedi” osast Tentacles of Doom:
  • YES!!
  • NO!!
  • THIS IS AN ECUMENICAL MATTER!
Õhtul Jaws 4. Valla teatajast saab teada, et tulekul on naabrite pidu. E pakub, et paneme laua keldrisse, joodiknaaber läheb sinna. Mina: ja siis teeme enda korrusel enda peo. Abiellumisteadete üle on meil lihtsalt hea meel.

No comments: