24.5.13

R, 2241. päev: birdie num-num

Vat alles üleeile kirjutasin, kuidas olin suuremeelne ja panin halva kirjatüki hindeks E asemel D. Täna on meilis nutulaul, kuidas töö olnud ikka suurepärane ja miks rohkem ei saanud. Koos vastustega kommentaaridele, mille juurde olin selgesti kirjutanud, et vastata ei ole vaja (sest pean kursust vabast ajast ning vastuste lugemine kulutab näiteks terve hommikuse vaba kolmveerandtunni nagu täna, ning sellest ajaraiskamisest tekkinud meeleolu tõttu ei tõuse hinne miskist otsast, nii et asjal ei ole mõtet). Vastused rõhutavad muljet, et kõrghariduse saab Eestis ikka, ka siis, kui täiskasvanu moodi mõtelda ei oska (millele viitab ka viimasel ajal süvenenud komme nimetada ülikooli sõnaga kool ja lasteaiapedagooge õpetaja – ennustan, et peagi saab nimetada kogu haridussüsteemi sõnaga lasteaed). Olnuksid need kommentaarid kirjutatud töö sisse, tulnuks hindeks puhas F. Tunnistan, et mulle meeldivad nutikad inimesed, aga kuidas öelda, et vabandage, te olete tulnud valesse kohta, see kursus ei ole teie jaoks, kui inimene sellest ise aru ei saa?

Bussis on hommikul piletikontrollid, saak on n = 4. Üks vanadekodu peatuses siseneja astub paha aimamata otse kontrollile sülle.

Linnas käivat täna külas äsja kroonitud Hollandi kunn, kes enne sõjaväest erru minekut olnud ühekorraga nii mereväe kui ka lennuväe brigaadikindral. Aadu silla juures kunstisaali veranda katusel on suur must silt God listens to Slayer, aga unustan seda päeval või õhtul pildistada.

Õhtul käime tripadvisor.co.uk kiidetud India restoranis, mis on kohe D. maantee algul üsna narkokeskuse vastas (vanasti, kui narkokeskuse eelmine väljaanne oli täpselt seal vastas, käisid narkarid üle maantee praeguse restorani ukseorvas kusel). Oleme kell 18.15 esimesed külalised, ettekandja on õpilane (mu arust võib-olla esimest päeva tööl) ja mis keeles ta kõige paremini suhtleb, jääb mulle teadmata, aga jutud räägitud saame. Ettekandja soovitusel võtame eri põhiroad (lambaliha mündiga korma kastmes ja tikka masala), et saame nii maitsta kumbki mõlemat. Söök on parajas koguses, mõni hõrgutis on pisut tundmatu, aga põhiroog ja eriti India leib naan on maitsev. Vana nalja edasi arendades võiks naljatella, et Indiasse minnes võtke kaasa vana ENE lisaköide ja näidake, et see on entsüklopeedias tervelt 50. köide ja kõik need on koostanud inimene, kelle nimeks oli Naan. Magustoidu suhtes oleme vähe skeptilisemad, eriti selle maitse/olemuse/hinna suhte suhtes.

No comments: