24.11.10

K, 1442. päev: alle Häuser sind verschneit

...see on kaudsetel andmetel Eestis valitsev seisund, aga siin on tavaline talvepoolaasta november, praegu isegi kalendri järgi.

Eilasida toimetusi tänase varna visates olnuks hea ka äratuskellad üles keerata. Nüüd ärkan alles kellaajal, mil oleks paslik süüa väikene hommikueine ja uksest välja astuda, aga kavatsetud toimetuste jaoks aega enam ei jätku. Seega teen mõttelist prioriteediloetelu ringi. Vaene Kreeka sõber, talle lubatud pildiplaadi uue, seekord töötava versiooni tegemine on selle lõpus ja hea, kui saab valmis jõuludekski.

Muidu on täna ka tähtis päev, sest tööl tuleb käesolev blogi jutuks selle nelja aasta ja kümne kuu jooksul kõige esimest korda. Eks ka varem arvasin, et töökaaslased teavad ja loevad, aga juttu ei olnud teinud (don't ask, don't tell – täitsa juhuslikult, muide). Luban kuuldud lõbusat infokildu siin mitte mainida.

See, mida blogis mainida saab, on aga see, et lõunalt tulles käin läbi pangast ja panen äriklassi lennukipiletiteks varutud sularaha kontole tagasi. Julgem tunne.

No comments: