21.6.17

K, 3711. päev: pisipuhkus

Olin võtnud pool nädalat vabaks, et olla toibuva koera juures; koerale aga lõikust ei tehtud, ent kuigi tööl on jahedam kui kodus, mõtlen, et pigem puhkan, kui juba kord küsisin.
 
Nüüd sõidab üks buss ukse alt ukse alla ja linna enam ei lähe; meie peatusest tuleb peale ka kunagine itaallaste kelner, kes teeb alati näo, et ta meid ei tunne. Ärakeerak esimese autopoe juures tuleb talle paha üllatusena.
 
Pangas: vaja muuta üüri püsikorraldust, ise veebipangast ei saa. Üür oli sissekolimisest 1. III 2006 saati olnud sama, nüüd 1. juunist tõusis 8%; aga mis siis, märtsist 2006 aprillini 2017 on euroala inflatsioon olnud 19%, seega väärtuse poolest oleks üür nagu langenud.
 
Kodus suure higistamise saatel terve päev asjade kopimist uuele suurele kõvakettale. eSATA-ühendus tööle ei hakka, läpaka FireWire-pesa on FW400 ja HDD-ga kaasa tulnud kaabli otstes on FW800 pistikud ning tilkumiskiirus üle USB on kõige rohkem 14 MB/s, nii et arvutage ise, kui kaua on vaja kopida näiteks fotoarhiivi, mille varukoopiatena säilinud maht on veidi üle 1 TB!

No comments: