21.12.14

P, 2772. päev: paigalolek ja liikumine

Vaatame söögi kõrvale 1995./1996. a hooaja „Simpsoneid” ja seal mainitakse abikutsenupuga käevõrusid, mida praegu üks tudengiaegne sõber turundab kui uhiuut leiutist.

Tänavapoolses liftis on toimunud „hirmus veretöö” ehk kellelgi on jooksunud nina verd. Hüübinud tilgad maas välisukseni. Parklas on maas steriilse lapi pakend.

Kursusel on seekord järg silmaringiküsimuste juures. Kahtlustan koostööd, sest tolmu hõljumise selgituseks on pakutud Browni liikumist veel rohkem kui eelmine aasta, mil see oli populaarseim variant, aga sai ikka 0 punkti. Huvitav, kaua ei ole enam olnud ulmelist seletust, nagu kergitaks tolmu hõljuma tolmuosakestele kinnitunud vingugaas, mis oli kord 1975 ühes mitte eriti tõsiselt võetavas kodutervishoiu raamatus ja sattus internetti seda osundanud V klassi referaadiga. Peaks googeldama, äkki on keegi isehakanud vaimuhiiglane pannud selle Browni liikumise jaburuse kah kuhugi akadeemilist pettust toetavasse veebikohta – ja nii ongi (mul näitab selle kohal reklaami Datenbank der Mormonen – iga sugupuuhuviline teab, mis see on). Kasutage, kasutage seda jah ja saage edasi 0 punkti.

No comments: